Pravila Privatnosti

Ova pravila privatnosti odnose se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici JupiKupi.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka JupiKupi oglasnika.

JupiKupi oglasnik se kao pružatelj usluga Internetske stranice JupiKupi.com pridržava zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika. Krajnji korisnici upućuju se da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli informacije koje JupiKupi oglasnik prikuplja i kako ih koristi. Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Krajnji korisnici upućuju se da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice JupiKupi, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio te da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe JupiKupi.com internetske stranice. Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti, te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu JupiKupi.com.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka JupiKupi oglasnik može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu "Povjerljivost podataka" na Internet stranici. Izmjena izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici JupiKupi.com.  Svaki krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

JupiKupi oglasnik prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na JupiKupi.com Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, JupiKupi oglasnik može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju kreditne kartice, datum valjanosti,  određeni kod za autorizaciju, te druge s tim povezane informacije. JupiKupi oglasnik također može od krajnjeg korisnika zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu odnosno zatražiti suglasnost za skeniranje osobne iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom preuzimanja robe osobno od strane krajnjeg korisnika, a sve u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket, te prilaganja tog dokumenta evidenciji kupaca kataloške prodaje. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka odluka je krajnjeg korisnika. Ako krajnji  korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost. JupiKupi oglasnik neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

Osobne podatke će JupiKupi oglasnik koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. JupiKupi oglasnik može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruža JupiKupi oglasnik slanjem e-mail poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te u toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti. Kao uvjet kupnje JupiKupi oglasnik proizvoda i usluga, JupiKupi oglasnik traži dozvolu krajnjeg korisnika za slanje administrativne i promocijske e-mail poruke. Ukoliko krajnji korisnik želi primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku, nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter  poruci.

Zaštitu podataka JupiKupi oglasnik uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, JupiKupi bez obzira što provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s JupiKupi.com Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. JupiKupi preporuča krajnjim korisnicima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun JupiKupi. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate velika i mala slova, brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

Maloljetnici mlađi od 14 godina ne smiju koristiti JupiKupi.com internetsku stranicu. JupiKupi oglasnik ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14 godina, te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14 godina.